Ok, nu kör vi

Välkommen till min blogg

Här kommer jag att skriva om vad som händer i mitt liv. Dessutom bjuder jag på information om vad jag gjort tidigare som musiker i alla år, fritidsledare i Akalla 1976-1980, boende i Dalen i södra Stockholm 1991-2009, pappa sedan 1987 och skivbolagsdirektör på Joker Musik 1984-1995. Dessutom som webbredaktör och tidningsformgivare på Storstockholms Lokaltrafik (SL) 1999-2011. Från 1 maj kör jag mitt eget race med Lingostal och hoppas att du vill hänga med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.