Hem till Söder på Spotify

Omslag Hem till Söder
Omslag Hem till Söder

Från måndag 4 juli finns min cd från 2009 ”Hem till Söder” upplagd för streaming och nedladdning på Spotify, WiMP och iTunes. Utöver titellåten finns där 17 låtar från alla mina 40 år som kompositör och artist.

Senare under juli kommer du också att kunna hitta Joker Records cd-utgåvor från slutet på 1980-talet med In The Colonnades, All Steel Coaches, The Lee Harvey Oswald Ensemble och cd-samlingen ”Nordic Sounds, volym 2” på Spotify, WIMP och Itunes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.