”När blir det min tur?” (1981) på Spotify

Från och med 1 september 2012 finns mitt andra album ”När blir det min tur?” från 1981 nu på Spotify, WiMP och iTunes.

I en studio under Rågsveds centrum hjälpte goda vänner/musiker och inhyrda musiker mig att förverkliga detta album. Janne Hellberg arrangerade och bland musikanterna återfanns Rutger Gunnarsson och Roger Palm, som spelat på ABBA:s skivor, countrystjärnorna Tomas Haglund på fiol och Janne Lindgren på pedal steel guitar. Albumet kom ut, men bolaget gick i konkurs strax därpå. Bert Karlssons bolag Marianne köpte konkursboet och låg på rättigheterna många år utan att göra något. Vid första, bästa tillfälle köpte jag ut taperna för en rimlig summa.

Till mina egna favoriter hör ”Tokiga Maria”, ”Visst är du ensam” av Håkan Steijen och ”Om den levande dialogen”. Tre bonusspår finns också med. ”Den 30-åriga krisen”, som släpptes på singel 1984 och ”Se dig om” och ”Jag mår bra” som fanns på två demotaper och aldrig gavs ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.