Gamla plattor blir digitala

All Steel Coaches

Under våren digitaliserar jag flera av de gamla utgåvorna som vi gav ut på skivbolaget Joker Musik.

Allt för att kunna lägga ut dem på Spotify, iTunes och Wimp så att fler kan få glädje av musiken. Först ut är dock mina egna album ”Hej Hörrudu” och ”När blir det min tur”. Där bjuder jag dessutom på några bonuslåtar som aldrig blev utgivna på vinyl. Under våren återutger jag dessutom All Steel Coaches självbetitlade och kritikerrosade debut-album.

Till hösten har turen kommit till samlingsalbumet ”Nordic Sounds, volym 1”. Uppföljaren volym 2 hör till de mest streamade och nedladdade av våra gamla album på Spotify. En samling med alla singlar som vi gav ut 1984-1990 kommer också under hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.